Home
Massage
Yoga
Meditatie
Coaching
Agenda
Prijzen
Contact
   

Yoga voor het personeel

Yoga een manier om het optimale uit jezelf te halen, productief te zijn en "fully charged" .

In China worden in de vroege ochtend collectief in vele bedrijven Tai Chi oefeningen gedaan om de energie stroom in het lichaam optimaal op gang te brengen. Wij bieden u een hatha-yoga les aan met als aanvulling technieken uit de Chi-Kung en Do In (zelf massage) om lichaam en geest optimaal te houden OOK op de werkvloer !

Wat kan een yoga les voor mijn bedrijf opleveren?


Het beoefenen van Yoga verbetert uw fysiek welzijn, als ook het mentaal functioneren.

Stagnatie van de levenstroom van energie kan ontstaan door het langdurig zitten achter een bureau of computer. Tijdens de les leert u zelf spanningen opzoeken en loslaten.Veel aandacht wordt besteed aan de nek en schouders. Eveneens zijn het beoefenen van adembeheersing en concentratie in iedere houding punten van focus. Verder zal uw werknemer kennis maken met diverse ontspanningstechnieken, welke ook thuis gemakkelijk beoefend kunnen worden.

Het spreekt vanzelf dat wanneer uw werknemer zich geestelijk en lichamelijk ontspannen voelt, hij of zij ook optimaler werk levert. Yoga voor het Personeel zal een positieve werking hebben op het terug keer van het ziekte verzuim.

De manier om te leren wat Hatha yoga inhoudt is namelijk door dit zelf te ervaren. Wij bieden uw bedrijf en uw collegae geheel vrijblijvend één proefles aan, voor maximaal 10 personen. Op deze wijze kan er persoonlijk kennis gemaakt worden met Yoga in Bedrijven.Het spreekt vanzelf dat wanneer uw werknemer zich geestelijk en lichamelijk ontspannen voelt, hij of zij ook optimaler werk levert. Yoga voor het Personeel zal een positieve werking hebben op het terug keer van het ziekte verzuim.